30 september 2009

Snart e det fan mig vinter:( kalt neeej men mysigt med att alla hemma fester kommer igång mer JAAAA. E det bara jag som känner att hela sommaren sitter man bara och park super eller något i den stilen och inte för att jag är kräsen men det känns oftast extremt o mysigt 5 av 4 fall. aja ska tänka bra om sommaren annars kommer väll någon och slår en :O

Ska sova nu men ni får ha det galant tills vidare :)



förra hosten på maskerad på väg till agnes :)





Hemma skönt

så då var men hemma igen och ska äta snart :) ja vad har man gjort idag då jo jag har varit med hedda och linnea och gjort lite roligheter. sen träffade jag Alice det var ju mysigt :) hadde saknat henne massor ska träffa henne på fredag igen ska försöka kombinera det med att träffa freja men det blir ju inte så svårt . hela dagen har varit bra över lag och u är jag trött :(

I kväll är det Grays sjukligt spänande med tanke på förra sesongen avslut kul föresten att jag fåt mer läsare hihi :)







Skola

Sitter i skolan nu och har håltimme med Kajsa :) hon sitter och kollar som FB ska ha inso om typ en timme.
Kom försent till mitt möte idag pga fitt SL hatar lokaltrafiken :( nej men ska försöka byta låt till sången idag :) vill inte sjunga en jävla visa :) hah fick mitt löshår av mamma idag så nu känner jag mig mer bekväm i mig själv :)

Pussenuss


2 år sen mohahhaha


God morning

En ny dag men jag vet inte vad jag ska ha på mig :S alla mina strumpbyxor e typ sönder aj :/ men det överlever jag idag ska jag möta mamma och vi ska på kvartsamtal som jag nämde igår hon ska ta med mitt löshår och mina nycklar :) så det känns bra men moste fixa mig nu annars ser jag ut som mitt egna analhål :D grose :)



time to sleep

Imorgon har jag kvart samtal och det bruckar inte gå någe vidare och nu vet jag att jag ligger risigt till med studie bidraget moste fan ligga i aja nu ska jag sova och imorgon är det en ny dag en bra dag ;)

( jag moste sluta lysna på radio på mibilen i bussen för jag kan aldrig holla mig för skartt hatar det)

love


Stolt

Har alltid undrat hur man gör för att lägga in vidios och ajg kom på dert nuyss när jag satt på muggen hahah fan va bra då kanske min blogg blir lite roligare :) får hoppas på det skriv hjärna och tipsa på hur jag kan förbättra bloggen jag vet att ajg har dålig uppdatering men det är för jag har ingen snaidig lap top att ta med överalt :( men men ska bli bättre lovare imorgon har jag typ 3 timmars hål timme så då kan jag passa på att skriva för fulla muggar ;)



Så jävla bra och rätt


Klassens första bitch fight :)

Somsagt vi är en klass med en kille och rästan tjejer. vilket kommer leda till konflikter . som idag ex vi hade haft dans och jag har som sagt varit i new york och missat lite koegrafi så sa jag till min lärare och berättade som det var. och hon svar kaxigt tillbacka att ajg ska fråga någon i klassen att lära mig. vilket gör mig en aningen irriterad. Efter lektionen är vi och ska byta om  Jag nämner min iretation och då säger en tjej i min klass att det är rätt av läraren för vi stör på alla andras lektioner (Pysse läraren är extremt sträng). hon säger det i en otevlig ton och jag blir ännu mer iriterad. senare på scenisk gestaltingn så kommer diskotionen på tal igen och hon beter sig nännu med pretto så vi som känner oss träffade reagerar ju såklart och säger ifrån iaf när vi ska stryka sträck över allt så börjar hon gråta och då blev det självklart vårat fel gör mig så iriterad.




Vi kanske ska få en ny inneboende ( en känd bloggare) giss vem ?


 

nu ska jag hämta mina saker hos mariela så ha det fint tsv.



Grodor hoppar?

nu ska jag och Mums Mums titta på film och äta morots stavar med dipp och Bubbelvatten :)
ska bli mysigt ska se steffis favorit film Wild child . jag har sätt den förut men det har inte Mums gjort så det blir premiär :)

Imorgon börjar skolan för mig ska bli skönt med lite struktur i livet :) ska pimpa min blogg men gör det senare i veckan så inte min käraste blir allt för trött på mig föresten kolla in hennes blogg www.vitoryintro.blogg.se

fick inte lägga upp mitt förslag för Mums så för hon var inte klar med den :)



God natt från oss till er

slut

Dålig uppdatering sorry

jag orkade inte skriva i new york men allt var super kul orkar inte ens skriva om allt stohej jag varit med om


jag sitter hemma hoss mariela och har fått min nails fixade av henne hon är super duktig och borde fan mig ha en studio eller nogot liknande ikväll ska vi ha lite photoshoot med hennes ny systemis :) happy me  for tha wonderful girl i have hahahah min engelska är alltid lika underbar mjooow :)




from the only lovly sexy me ;)

jag kommer inte skriva mer

jag har ett perfekt liv i new york och tänker inte låta en minut gå till spillo.
de som jag vill ska vet något får veta det från min i person så . jag har sett grymma saker som ni brara kan drömma om att få upp leva HAHA  mitt sista inlägg antagligen så ha det bra 0707429100 skriv om det är något.


holla.

precis vaknat och kollar på tv Mamma och patrikck är och handlar fruckost här är kl runt nio på morgonen haha fatta skilnaden min dag börjar nu och alla ni går i skolan i feel sorry for you :)

va har inte bestämt oss vad vi ska göra idag aningen åka upp i frihetsgudinnan eller åka till china town :)


Något som är sjukt det är fan leksakern dom har här d e helt sjukt alla e typ med kemi haha .

se yah later aligator :)




ANDRA DAGEN I NEW YORK AVSLUTAD

Så idag har jag shoppat en massa fina kläder för billiga priser:)
och åt god midag på resturanga det belv lam :) mums mums mums.
vad i central park och vi blev förföljda av en man svin läskigt hann var skallig
och hade tröja knyten kring midean .

Föresten den som klagade på min stavning kanske inte var medveten om att jag har dyselexi var av är en ned satt läs och skriv förmåga som man kan arbeta bort.

men vad jag tror så är den hemliga personen bara avundsjuk på att den inte är i new york som jag :)

Bilder från idag .


     
 



God morgon

Nyvaken och glad.
idag ska vi till central park och dricka kaffe.
och jag är inte på bra humör längre för Tilda och Ralle bråkar eller som dom nog skulle säga "diskuterar"
men nu ska jag äta frukost

puss.



inne på Forever 21



Är så trött

känns som jag ska dö :)
jag har varit runt i kateret och kollat läger och upptäckte att forever 21 ligger 2 min om ens de när man kommer ut från Camillas prort så i morgon ska jag, Tilda och Ralle shoppa galet ska sätta sprätt på mina pengar.


Föesten idag var jag på kosken bevid och inne där träffar jag några svenskar att man blir så chockad att någon kan ens språk hah. nej men ska nog sussa nu ha det bra ska sova och spara krafter till imorgon.


   

lite bilder från dagen kommer mer i morgon :)



NEW YORK MANHATTAN

Från och med idag ochtvå veckor framöver kommer jag bo på manhattan i  new york.


Efter många timmars resande är jag entligen farmme till staden som aldrig sover.
mamma invigde usa med en spya i ett hörn vårat resande är som vanligt alltid fel fritt ;) 
när vi kom fram väntade våran mini "buss" vid flygplatsen och vi hadde en trevlig rasa i bilen fram till 
lägenheten Camilla bor i.
till middag belv det thai och china tänkte att det är väll endå ett moste om man ska vara i new york 

men snart ska jag ut och kolla var den här staden går för . hoppas ni klarar er utan mig i Stockholm 
 


6 dagar kvar

åker på lördag as nice. moste hinna träffa jätte många innan jag åker så jag e typ upptagen varje dag hoppar jag inte missar någon. jag ska shoppa som idiot och kommer skriva i bloggen från New York . Jag har massor jag ska göra innan jag åker packa och planera allt. jag kommer dö pga jag är livrätt att flyga flygplan kommer gråta och var svin rädd i 8 timmar men det är iaf skönt att det inte är någon mellan landning då kommer allt gå så mycket snabbare. Kommer sakna alla när jag åker bort . Jag har inte skrivit på länge men det är för jag inte hunnit för allt med den nya skolan är slut på kvällarna.

Igår var jag iaf på Carolinas 18 års fest och det var mysigt hon ska vara stolt alla värkade vara fulla och glada :)
trots att jag tycker synd om Linn som fick lite stul senare på kvällen . Aja Jag är mer en nöjd med gårdagens bagateller :)



Ska sova hoss min ängel Mariela idag jag vet att ni är avundsjuka :)
alla kan inte ha the life of Pernilla ;) haha


RSS 2.0