hemma igen

pappa e vaken :) han somnade vi kl 6 och sov till nu soceal jävel :P nej men nu e jag sigen på te och det är på gång fån pappi söt som han är :)



ska ut




ska ut och möt mi och adam nu så vi höres senare

kom precis på hur nära jag och mi bor varandra haha 
galet


dom är samma sak bloggare

 

var e skilnaden förutom i utsendet ?

jag menar båda festa lika mycket dom skriver om samma saker dom försöker båda få fläst läsare jag menar jag fattar inte varför alla hatar kissie men inte kenza jag menar dom e desamma det finns ingen direkt skilnad på deras bloggar förutom att kenza inte gjort någon skönhets opration men det var lixom inte då alla började smuts kasta kissie det var lånmgt innan och jag skulle vlija säga att samma sak hadde hänt med kenza om hon var blondin så va e grejen som alla ser som en skilnad ?? e det bara jag som inte fattar vad e det isf jag har missat ?

förlåt

hejsan idag har jag inte hunnit uppdatera jag e hämsk ledsen för det ska bli bettring men jag hoppas jag e förlåten och har mina läsare kvar :) idag har jag varit på kultur skolan medis med mitt gymnasium och vi holler på med krot filmer :) hoppas jag kan få den till min blogg,  aja hoppas alla pärlor mår bra där ute .


hejsan

ja idag har jag suttis på cafe med massor av kompisar :D mysigt men vilket piss väder det har varit fyfan :( aja imorgon ska det iaf bli bra :) men men nog om vädert . jag har facktiskt inte mycket att säga alls men men pussar

Barnprogram

hahahah nu sitter jag och kollar på winx club hah as mysigt med Mariella och Hedda e bara lagom seg idag och så är det fitt snö ute bajs !! men men det försvinner snart får man hoppas idag e det 1 månad kvar tills jag fylle 17 år :) trevligt hah men nu ska jag förtsätta vara ett barn :)



Puss puss

trött

jag e super trött och ska sova nu sköpt jag e fan inte sugen på fest alls denna vecka :) men puss på er alla så hörs vi i morgon :)


Kyss

gårdagen



i now you love my vidios :D

sorry

har bara legat och degat på soffan med hedda, och gått en promenad och köpt coca cola och chees balls :D
MUMS

snart kommer video från igår :)


Männ e svin

jag kan inte säga att alla e det men många av dom specielt en jag tänker på och jag vill bara "döda" honnom jag blir så sur och btw jag fattr inte hur kissie  kan skriva inlägg när hon e full hahaha men aja vi ses i morgon en deprimerad lördag bajs :( aja see jah dont wona bee jah !!



jag känner mig psykiskt instabil !!!!!! typ som bilden en mask om att vara glad

..

det översat plagget e fån H&M 199:- as nice tac för frågan

mysis

mys kväll med hedda och sanna har precis percat sannahs nippel :D hahahahah läskigt :S

vad gör du ikväll ?

mys nu

dags för att mysa lite !! see yaah



från idag :)

video



låt den tala för sig själv !!

hej hej

förlåt för jag glömt er idag. men har inte haft någon dator lite bilder från mig och hedda som e uttråkade kommer enligt mig upp extremt roliga videos :) haha hoppas alla kommer njuta av dom det kommer en åt gången :)






fredagen

sitter i skolan och allt dampara shit stuga bla bla skriver mer sen men nu har jag uppdaterat puss

tjo gussar och gajs

ja då var dt kväller jag e inte trött för 5 öre :( men e med pirre och min syster och skrattar åt extremt vackra bilder på oss själva :) men ja jag kan inte bli ful men det vet alla mina nära och kära :)



min extremt söte syster



jag utan smink



jag har aldrig hatat någon mer !! :)


hejsan

sitter hemma och väntar på pirre ska komma :) har städat toaletterna ursh as ekligt haha skoja de e ju min toa klart den e fresh :D nej men önskar mina läsare något speciiellt från min om smink sex förholanden you name it  ;)

Torsdag snart helg :D)) hahah den har dubbelhakor :)

shopping

idag var jag och shoppade med Sannah det var super mysigt,
Så när vi skulle äta så satt det en kille och spanade in mig fett mycket så skulle vi gå så kommer han sån fram med en tellefon

POJKE- Skriv ditt nr här.
JAG- Va?
POJKE- jo
JAG- HAHAH Nej

jag var jette förvirad fattade inte förens jag såg pappan sitta och le brett mot mig :) ahahah nytt sätt att ragga

men idag köpte jag iaf

 

as snygg !!




skit snygg halv genomskinlig



världens BÄSTA

puss

missa

hej missa precis mitt nationella prov men ska göra de om en kvart ist så de e bra e i skolan och gör typ inte mycket sitter i musik avdelning puss puss

buss

ska till skolan e på bussen ska shoppa idag vad tror ni det blir ? :)

försovit mig :O

God morgon ar försovit mig men ska skynda till skolan här e dagens mjöljkmustash  :)





hahah och nej jag har inte en ruta mellan benen fel på bilden :P



sen en kaffe på detta



pööööööööss

Jätte leedsen :(

förlåt att jag e så dålig på att skriva men så kan det gå ibland. så vad har jag gjort idag ? jo först och främst så hadde jag sång med frida ikl 12.20 det var först då jag började så skät med sov morgon :) ( jag hadde löshår idag i typ 2 timmar sen kändes det som jag hadde fått löss av den så jag slet bort de hah. nej sen efter skolan så träffade jag simba ( agnes och hennes kompisar så fikade vi på cafe 44 det var mysigt men varmt hah ja vafan sen drog jag hem och glömde min väst på cafet men dom tog med den där ifrån iaf så jag får den snart . jippie :D nej men ska vell sova nu men jag ska verkligen försöka komma ihåg att orka skriva .. haha får se hur jag ska klara dett någon som vill slå vad om det ?



mina läppar mohahah ser lite leskiga ut ? jag fixade bilden och sminkade min sexiga lipps :D

PÖÖÖÖÖÖÖSSAS

RSS 2.0